تأثیر حالت‌های HVAC بر روی انتشار ذرات ویروس کرونا، شبیه سازی با انسیس فلوئنت

۹۰۶,۰۰۰ تومان تخفیف دانشجویی

  • در این پروژه، سه مدل مختلف تهویه مطبوع برای بررسی تأثیر انواع مختلف تهویه در داخل یک اتاق توسط نرم افزار انسیس فلوئنت (ANSYS Fluent) مورد شبیه سازی و تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
  • هندسه های این پروژه در نرم افزار ANSYS Design Modeler طراحی شده است.
  • هندسه ها در نرم افزار ANSYS Meshing مش بندی شده است.
  • نوع مش استفاده شده برای این هندسه ها بدون ساختار است و تعداد سلول های محاسباتی به ترتیب 720274، 720153 و 720316 برای تهویه یک طرفه، عرضی و جانبی می باشد.
  • از مدل فاز گسسته (DPM) در این شبیه سازی استفاده کرده ایم.
  • شبیه سازی به صورت گذرا (وابسته به زمان، ناپایا، Transient) انجام شده است.


بر روی افزودن به سبد خرید کلید کرده و فایل های هندسه، مش و فیلم آموزشی جامع را دریافت کنید.

برای سفارش پروژه خود و یا بهره مندی از مشاوره رایگان، با کارشناسان ما از طریق ایمیل ([email protected])، پشتیبانی آنلاین و یا واتس اپ (09126238673) در ارتباط باشید.

برای کنترل کیفیت خدمات ما میتوانید از محصولات رایگان استفاده کنید.

اگر به ویدیو آموزشی هندسه و مش یک محصول نیاز دارید، میتوانید این گزینه را انتخاب کنید.

در صورتی که نیاز به مشاوره تخصصی از طریق فیلم آموزشی دارید، این گزینه پشتیبانی فنی 1 ساعته در اختیار شما قرار می دهد.

توضیحات

شرح پروژه تاثیر حالت های HVAC بر روی انتشار ذرات ویروس کرونا

در این پروژه، سه مدل مختلف تهویه مطبوع برای بررسی تأثیر انواع مختلف تهویه در داخل یک اتاق توسط نرم افزار انسیس فلوئنت (ANSYS Fluent) مورد شبیه سازی و تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یک بیمار کرونایی روی ذرات تنفسی خارج شده از دهان بیمار و نحوه انتشار آنها در داخل این اتاق تنفس می کند. این نوع تهویه مطبوع شامل تهویه یک طرفه، عرضی و جانبی است. در هر مورد، جریان هوا از طریق پنجره(هایی) که روی مرز دیوار اتاق با سرعت 2 متر بر ثانیه قرار گرفته است، وارد دامنه می شود.

هندسه های این پروژه در نرم افزار ANSYS Design Modeler طراحی شده است و در نرم افزار ANSYS Meshing مش بندی شده است.ابعاد اتاق طراحی شده 5m*4.5m*3m می باشد.نوع مش استفاده شده برای این هندسه ها بدون ساختار است و تعداد سلول های محاسباتی به ترتیب 720274، 720153 و 720316 برای تهویه یک طرفه، عرضی و جانبی می باشد.

روش های استفاده شده

مدل فاز گسسته (DPM) فعال شد تا بیرون آمدن ذرات آب با بازدم بیمار، با سرعت 3 متر بر ثانیه مدل سازی شود. همچنین مدل RNG k-epsilon برای حل معادلات جریان آشفته مورد استفاده قرار گرفته است. اثرات نیروی گرانش در این پروژه در نظر گرفته شده و شبیه سازی به صورت گذرا (وابسته به زمان، ناپایا، Transient) انجام شده است.

نتایج شبیه سازی تاثیر حالت های HVAC بر روی انتشار ذرات ویروس کرونا

کانتور های سرعت، خطوط جریان و غیره به دست آمده و ارائه می شود. همانطور که در شکل های ارائه شده نشان داده شده است، تهویه جانبی بهترین عملکرد را در حذف ذرات از داخل اتاق دارد و از رویارویی آنها با هر فرد فرضی دیگری در اتاق جلوگیری می کند. با این حال، تهویه یک طرفه بدترین نوع تهویه مطبوع برای حرکت ذرات به سمت خروجی به دلیل گردش کم هوا در داخل دامنه است.

 

  • One-sided

 

HvacHvac

Hvac

  • Cross-sided

HvacHvac

Hvac

  • lateral

 

HvacHvac

Hvac

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

Leave a customer review

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
جستجو
Whatsapp تماس با واتس آپ