برخورد جت روی صفحه U شکل، شبیه سازی با انسیس فلوئنت

۵۴۰,۰۰۰ تومان تخفیف دانشجویی

  • در این پروژه به شبیه سازی برخورد جت روی صفحه U شکل با استفاده از نرم افزار انسیس فلوئنت (ANSYS Fluent) پرداخته ایم .
  • هندسه سه بعدی این پروژه با نرم افزار ANSYS Design Modeler طراحی شده است.
  • مش بندی آن با نرم افزار ANSYS Meshing انجام شده است.
  • تعداد سلول های محاسباتی 2700,000 بوده و نوع مش ساختاریافته است.
  • مدل توربولانسی استفاده شده در این پروژه، K-omega SST بوده و سرعت جریان 34.89 m.s-1 است.


بر روی افزودن به سبد خرید کلید کرده و فایل های هندسه، مش و فیلم آموزشی جامع را دریافت کنید.

برای سفارش پروژه خود و یا بهره مندی از مشاوره رایگان، با کارشناسان ما از طریق ایمیل ([email protected])، پشتیبانی آنلاین و یا واتس اپ (09126238673) در ارتباط باشید.

برای کنترل کیفیت خدمات ما میتوانید از محصولات رایگان استفاده کنید.

اگر به ویدیو آموزشی هندسه و مش یک محصول نیاز دارید، میتوانید این گزینه را انتخاب کنید.

در صورتی که نیاز به مشاوره تخصصی از طریق فیلم آموزشی دارید، این گزینه پشتیبانی فنی 1 ساعته در اختیار شما قرار می دهد.

توضیحات

شرح پروژه برخورد جت روی صفحه U شکل

در این پروژه به شبیه سازی برخورد جت روی صفحه U شکل با استفاده از نرم افزار انسیس فلوئنت (ANSYS Fluent) پرداخته ایم .پس از خروج جریان از نازل، جت در ناحیه جت آزاد با مکش جریان اطراف و افزایش سرعت جریان جرمی آن منبسط می شود. سپس به صفحه در ناحیه رکود برخورد می کند و جهت را تغییر می دهد.

Impinging Jet

 

جت برخوردی یک جت سیالی است که به صورت عمودی یا در یک زاویه خاص برای سرمایش یا گرمایش به سطح برخورد می کند. در این حالت، جریان پس از ضربه روی سطح ایجاد می شود و یک لایه مرزی حرارتی ایجاد می کند. با حرکت در جهت محیطی، ضخامت این لایه مرزی افزایش می یابد و در نتیجه سرعت انتقال حرارت کاهش می یابد. بنابراین با توجه به حداقل ضخامت لایه مرزی حرارتی و حداکثر میزان تلاطم جریان در ناحیه برخورد، میزان انتقال حرارت در این ناحیه نسبت به مناطق دیگر افزایش قابل توجهی می یابد. شکل زیر جت برخورد با دیوار و نمای کلی جریان پس از برخورد را نشان می دهد.
Impinging Jet
جت های برخوردی به دلیل تلاطم و سرعت بالا دارای خواص انتقال حرارت عالی هستند. به همین دلیل امروزه از جت های برخوردی در بسیاری از کاربردهای صنعتی مانند مواد غذایی، چوب، کاغذ، الیاف، شیشه و همچنین در تهویه، احتراق، خنک سازی صفحات فولادی و توربین های گاز استفاده می شود. جت های برخوردی را می توان به سه ناحیه کلی تقسیم کرد: منطقه جت آزاد، منطقه سکون و منطقه جت دیواری. از جمله پارامترهای هندسی که جت برخوردی را مشخص می کند، قطر یا عرض خروجی نازل و فاصله نازل تا صفحه ضربه است. سرعت، مشخصات سرعت، دما و شدت تلاطم در خروجی نازل عوامل تعیین کننده جریان در جت های برخوردی هستند.
هندسه سه بعدی این پروژه با نرم افزار ANSYS Design Modeler طراحی شده است. مش بندی آن با نرم افزار ANSYS Meshing انجام شده است. تعداد سلول های محاسباتی 2700,000 بوده و نوع مش ساختاریافته است.

روش های استفاده شده

مدل توربولانسی استفاده شده در این پروژه، K-omega SST بوده و سرعت جریان 34.89 m.s-1 است. همچنین روی دیواره از  heat flux استفاده شده است.

نتایج شبیه سازی برخورد جت روی صفحه U شکل

شکل زیر Y پلاس را روی یک سطح مقعر نشان می دهد:

Impinging Jet

عدد ناسلت با توجه به میزان دمای بدست آمده در خط پایین صفحه U شکل در مرکز آن در جهت X و دمای مربوط به آن به دست می آید. با تغییر سرعت ورودی جت برخورد می‌توان عدد رینولدز را تغییر داد و با سه عدد رینولدز 23000، 14000 و 40000 عدد ناسلت را بررسی کردیم. Nu=hk/L=hLk شکل زیر نموداری از عدد ناسلت را در این شبیه سازی بر حسب اعداد رینولدز مختلف نشان می دهد.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

Leave a customer review

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
جستجو
Whatsapp تماس با واتس آپ